Skip to content
detail_flor_de_tilo-v1

Duo Flor de Tilo
24 Februari 2024

Op 24 februari speelt het duo Flor de Tilo in de Catharinakerk in Doetinchem. Dit belooft een bijzonder concert te worden. In een dynamisch verlichte Catharinakerk bespeelt Elske te Lindert het orgel en Johan van der Linden zal te horen zijn op saxofoon. Onder de naam Flor de Tilo spelen ze werken van Johann Sebastian Bach. De kerk zelf is op dat moment dynamisch uitgelicht. U zit daar letterlijk tussen de grote lichtkunstwerken van de expositie Catharina’s Winter. Een unieke gelegenheid dus, waarbij muziek en licht zorgen voor een bijzondere sfeer.
Aanvang 21:00 uur, entree € 15,-

oss2_2018_martin_schoenmaker

Vocal Performance System Knapen en Knarren
1 maart 2024

Vocal Performance System Knapen en Knarren (afgekort: VPSKeK) zingt op 1 maart in een Catharinakerk vol bewegend licht. Deze a-capella zanggroep heeft al verscheidene prijzen op zijn naam staan: het Nederlandse Festival voor Vocale Ensembles, het BALK Top Festival en de eerste prijs Vocal-Champs festival in Sendenhorst, Duitsland (2022). Het publiek kan nu een optreden meemaken in een unieke omgeving, want tijdens Catharina’s Winter staan de heren tussen de grote bewegende lichtkunstwerken.  Zaterdag 1 maart: 21:00 uur Entree is € 15 euro.

Simeon01

Het Simeonkwartet – Canto Ostinato
15 & 16 maart 2024

Op 15 en 16 maart zijn er 4 prachtige concerten van het Simeonkwartet tijdens Catharina’s Winter. Zij spelen het stuk Canto Ostinato op 4 grote vleugels in de dynamisch verlichte Catharinakerk op het Simonsplein te Doetinchem. De locatie en de sfeer maken dit concert extra bijzonder.  Het Simeonkwartet bestaat uit de pianisten Cathelijne Maat, Esther Scheerder, Jacobus den Herder en Emile Engel. De Canto Ostinato neemt je mee op een unieke reis door een muzikale ruimte omgeven door dynamisch licht.

Back To Top
Zoeken